Αξέχαστη Περιπέτεια για το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιεράπετρας στο 8ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού

στις

Το 8ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού στην Ιεράπετρα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, στην πλατεία Τζαμί, αφήνοντας πίσω του ανεξίτηλες αναμνήσεις για τα μέλη του 1ου Σύστηματος Προσκόπων Ιεράπετρας.

Με μια μαγευτική εξερεύνηση στην μακρινή Άκραμπαχ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 8ο παιδικό κυνήγι θησαυρού. Οι 57 ομάδες που συμμετείχαν προσπάθησαν να ανακαλύψουν τον ακατέργαστο διαμάντι. Αναζητώντας μέσα από δεξιότητες, παρατήρηση, παιχνίδι, συνεργασία, ομαδικότητα, ανακάλυψαν το πραγματικό νόημα της ευτυχίας, που κρύβεται σε μικρές στιγμές και σε απλά πράγματα. Αυτές οι στιγμές μπορεί να προσφέρονται είτε καθημερινά στον εαυτό μας, είτε στους συνανθρώπους μας, αλλά είναι σημαντικές και ανεκτίμητες.

Η συμβολή του Συστήματος ήταν καθοριστική στην ολοκλήρωση αυτού του επιτυχημένου γεγονότος. Με ζήλο και αφοσίωση, οι Προσκόποι συνέβαλαν στη διοργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή του κυνηγιού, αναδεικνύοντας έτσι την αξία της προσπάθειας και της συνεργασίας. Συν-διοργανωτές πέραν του 1ου Συστήματος Ιεράπετρας ήταν το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικό Τμήμα Ιεράπετρας, και ο Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος Ιεράπετρας υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράπετρας.

Συγχαρητήρια στη νικήτρια ομάδα «Angels» που κατάφερε πρώτη να ανακαλύψει τον θησαυρό. Συγχαρητήρια, όμως, και σε όλα τα παιδιά που με ενθουσιασμό και πολύ κέφι δημιούργησαν όμορφες αναμνήσεις!

Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς για την προσφορά τους στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και για τα βιβλία που θα εμπλουτίσουν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Οι ευχές των παιδιών για υγεία, ειρήνη, ευτυχία αμέτρητες στο μαγικό χαλί…

🌄«Μαγεία και αστερόσκονη της Ανατολής, να σου θυμίζουν ότι αν πιστέψεις στον εαυτό σου τα πάντα μπορούν να συμβούν»‼️✨🌟